Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, mars 28, 2009

Hjärnfenomen bakom finanskrisen

Vad som göms i snö kommer fram i tö.... svårare än så är det inte. (en bajskorv kanske hinner förmultna men det är en annan femma)


Läste detta i E24 precis.

Med facit i hand var finanskrisen bara något som väntade på att hända. Ändå reagerade vi inte. Orsaken kan vara en egenhet i den mänskliga hjärnan som gör att vissa funktioner slås ut när vi lyssnar på "experter".

Det verkar som om min hjärna saknar denna strutsfunktion. Eller kanske har ett inbyggt filter. Hjärnan min har spelat mig många spratt men kan kanske komma till användning till annat än att oroa sig. Kanske skall försöka få in ordet "realist" i min CV, och trycka på vad det kan vara värt.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida