Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, mars 31, 2009

Ny utflykt ny strand


Här blir det perfekt att springa i eftermiddag

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Syster Yster sa...

Stackars, Stackars dej! ;-)

31/3/09 18:11

 
Anonymous Anonym sa...

Jag vet. Varmt som faan ocksa fick jag precis erfara nar jensa och jag cyklade in till stan..

1/4/09 09:29

 
Anonymous Tove sa...

Men ÅH! Vilken underbar strand! När Stockholm utanför fönstret ter sig sådär gråmulet supertrist kan jag bara sucka en stor längtanssuck och önska jag var på den där stranden istället. Hellre lite gråmulet Thailand än gråmulet Telefonplan. :)

15/4/09 08:29

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida