Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, mars 22, 2009

Tidsoptimist javisst!

Ofta anklagar man mig för att vara pessimistist men så är det ju inte - jag är ju en realist bland strutsar och då kan det ju lätt låta så när dem får bestämma.

I alla fall. Efter den här resan kommer ingen kunna påstå att jag inte är en tidsoptimist med råge. Min planering går inte av för hackor. Tyvärr lämnar den inte mycket utrymme för att luta.

Tandläkaren sabbar det mesta eftersom jag måste trycka dagar som passar tandläkaren i ett redan pressat schema. Tandläkaren kommer för övrigt kosta en hel del mer än planerat. Jag valde att gradera upp kvaliteten på brygga och krona som skall in i munnen. Mer om detta sen...

Ps. Skall se om jag kan lägga om veckans resa till Koh Samet istället för Chantaburi - kanske vi kan lura med familjen och göra 2 flugor på smällen.

Ps2. Kanske vi tom hinner träffa telefonallergikern Jensa sammtidigt. Han bor ju vid hamnen där båtarna går från ungefär.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida