Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, april 10, 2009

Hyrbil var en av de bästa besluten jag tagit på denna resa
Önskat att jag gjort det tidigare. Nu har vi med nöd och näppe lämnat tillbaks bilen på Thai rent a Car nere på Phetburi i höjd med Tonglor (som jag för övrigt kan rekomendera varmt!). De var trevliga, snabba, flexibla och billiga (tror jag). Jag nappade på en stående promotion; hyr 2 dagar få en dag på köpet.

Jag valde en rymlig bil i mellanklassen, en Chevrolet Optra. Kostade mig inklusive full försäkring, självriskeliminering och fria mil 2x2000 baht för 3 dagar. Bensinen slutade på 1700 baht och jag körde ca 70 mil. Första resan ner kostade 5000 inklusive minibuss ENA vägen.... Suck!

Ps. De vill ha en kredikortsdeposit på 24,000 baht.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida