Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, juni 14, 2009

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder...
Nästan en dålig klyscha jag vet! :) Idag var en blandning av de båda eftersom mycket glömts kvar på dagis. Kom-tillbaka-bollen och sparkcykeln borgade för aktiviteter på vägen (det blir svårare och svårare att locka med sig de små liven).

Men som sagt var, väder och kläder till trotts - det går ändå!

Ps. När denna lilla minipromenad är klar skall jag prova min första organiserade långpromenad. Tänkte jag skulle börja experimentera med det i sommar. Jag misstänker att jag behöver massor av lättare aktivitet varje dag - dags att finna ut om det är så eller inte...

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida