Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, juni 24, 2009

Och solen står som ett spö i backen

När jag åkte hem idag var klockan strax efter 17 och solen stod fortfarande så högt på himlen att jag inte behövde använda solskärmen. 2 arbetsdagar kvar till semestern och vädret börjar bli faaaantastiskt. Eller?

Men egentligen - hur länge kommer man stå ut med det om det blir mycket bättre än så här!? Jag bara frågar. Är det något jag INTE saknar från Thailand (inte ens i Februari)är det ju faktiskt vädret. Mycket annat saknar jag dock.

Undrar om inte min balkong i skuggan kommer bli ganska bra ändå.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida