Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, juli 05, 2009

7-kamp med fotbollsgrabbarna på Norrvikens IP
Jag fick nöja mig med en 5:e plats tyvärr. Många roliga bolltävlingar, många öl, BBQ, och bastu. Till och med lite regn vart det. 12 förfriskade veteraner på Norrvikens konsträs var nog en härlig syn, speciellt för "ungdomarna" vi delade plan med.

Var det inte för att man hade haft kontaktlinserna inne skulle jag trott att jag var tonåring igen. Mina gamla fotbollskompisar från förr är inte purunga längre :)

Ångrar att jag inte tjuvtränat lite, typ jonglering, nickar, straffar och sånt...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida