Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, oktober 28, 2009

Jetlag - Nej Tack!

Jag är verkligen sämst på jetlag. Hur jag en gör är det sega dagar.

Tänkte att jag skulle försöka spjärna emot på stundande Thailandsresa. Jag flyger Thai vilket inte gör något bättre - landar 05.55 på morgonen lokal tid vilket motsvarar 23.55, kvällen innan svensk tid. Hur får man naturlig sömn innan dess?

Förr brukade jag åka hem och sova direkt men denna gång har jag ett långt tandläkarbesök bokat till klockan 10.00, så sova direkt går bort. Dessutom är det födelsedagskalas planerat tills på kvällen... Måste få sömn på planet är min slutsats!

Risken är ju att man förblir sömnlös i nära på 2 dygn annars!

Denna vecka går jag upp ca 45 minuter tidigare för varje dag. Tanken är att gå upp 03.00 på Fredag som är avresedagen. Det kommer givetvis bli en sömntablett på planet samt ett par 3 melatonin för att lura kroppens klocka att sova klockan 17.00 är helt normalt...

Fortsättning följer.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida