Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, november 30, 2009

Experterna i WHO styr världens massvaccinering samtidigt som de samarbetar och får betalt av läkemedelsföretag

Som motvikt till allt snack om att vaccinet är ofarligt och absolut nödvändigt, och att allt annat bara är snack vill jag länka till Zara Öborgs blogg om friska barn. Hon har summerat en del artiklar i ämnet, nedan har du 2 från Svenska Dagbladet.

SvD skriver följande:
Rader med experter hjälper WHO att hantera hotet från svininfluensan. Men flera av rådgivarna har kopplingar till läkemedels industrin, visar SvD:s granskning. Kommittén som ger råd om själva pandemin är hemlig

Tre av Sages femton medlemmar har kontakter med läkemedelsindustrin. Bland annat har de fått pengar och stöd av de ledande vaccinföretagen.

Två oberoende externa experter på Sages möten i Genève har av den danska tidningen Information avslöjats ha fått rådgivarpengar från läkemedelsföretag (se grafik under artikeln).

I Ad Hoc-kommittén sitter också som oberoende expert en professor och världsledande virusforskare som fått kritik i tidskriften Science för att han äger två bioteknikföretag som jobbar med influensavaccin.

Läs hela artikeln via denna länk:
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3866171.svd

Ang uppgraderingen till en pandemi, som så länge har ifrågasatts, så finns även det att läsa i dagens SvD.

SvD skriver följande:
WHO:s beslut att uppgradera svininfluensan till pandemi 11 juni 2009 har historiska dimensioner. Det berör i princip varenda människa i världen och det skapar miljardvinster till vaccinindustrin. WHO:s hemlighetsmakeri, som SvD avslöjar idag, är därför omöjligt att förstå.

18 hemliga män och kvinnor ger råd i dolda möten och en enda person, WHO:s generaldirektör Margaret Chan, bestämmer om den största samlade internationella folkhälsopolitiska satsningen någonsin: massvaccinering mot svininfluensan. Aldrig tidigare har ländernas hälsovårdsmyndigheter, läkemedelsverk, regeringar och människor mobiliserats mot en enda sjukdom till enorma kostnader, aldrig tidigare har vaccinindustrin kunnat tjäna så mycket pengar.

Läs hela artikeln via följande länk:
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3866173.svd

Är bollen i rullning nu?

Ja inte vart det lättare efter detta...

Ps. är du också orolig, visa ditt missnöje genom att gå med i FB gruppen - Årets tistel till landstinget och vårdguiden för den usla hanteringen av vaccinet.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Niclas, detta är så infekterat, du vet ju min grundåsikt (inte vaccinera) men jag vaccinerade mej eftersom de hade dragit upp för många doser! och de håller sig inte till nästa dag, det var svårt att säga nej. Jag tror inte det är farligt att vaccinera sej men onödigt för oss vuxna helt säkert.

2/12/09 19:44

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida