Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, augusti 24, 2006

Poi får åka hem till Burma


I går så berättade Plair för Poi att vi inte tänkte behålla henne som hembiträde. Dels har vi trångt, dels drar vi åt svångremmen. Poi började grina, och Plair med förstås. Det här är ju en av anledningarna till att man skall skilja på personal och familj, men det är vi inte så bra på tyvärr. Alla barnen tycker om henne även om Emmy undrar varför hon bor hos oss, och frågar Poi varför hon inte åker hem till sin familj? I vilket fall kom vi överens om att hon stannar September ut. Lite tråkigt men så får det bli.

1 kommentarer:

Anonymous mamma sa...

Vad då skicka Poi till Burma! Jag trodde hon flytt! Om hon är så pålitlig som det sett ut anställer jag henne omedelbart på årsbasis, skulle vara bra att ha någon boende i huset. Be henne inkomma med CV och löneanspråk.

24/8/06 18:42

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida