Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, september 08, 2006

Min fru har fått horn!

Det är nu bekräftat. Först sa Plair att insamlingsboxen utanför barnens skola var för de lokala scouterna, för det stod så på lådan. I morse såg hon en hel drös med studenter som stod i kö för att stoppa ner pengar. Hon frågade en annan mamma som mycket riktigt svarade att detta var betalning för sen ankomst. Tydligen växte hornen ut på min kära fru, för nu skall det bli action. Går det så långt så att våra barn blir reglerade från skolan så kommer jag göra ett kors i taket, och bli väldigt stolt över min fru.

Här är finner du bakgrunden till detta inlägg!

Vad som är mest skrämmande är ju egentligen hur dessa studenter och deras föräldrar bara rättar sig i ledet, bugar och bockar. En och en är de inte så tuffa men akta dig när de kommer i grupp.

Fortsättning följer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida