Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, september 18, 2006

Någon som har en gul tröja till salu?

Är det bara jag som tycker det blir mer och mer gula tröjor på Måndagar?

Fortsätter det så här vågar man väll snart inte gå ut utan en själv!?

Jag tycker fortfarande det finns bättre sätt att visa respekt för den Thailändska kungen. Kungen har ju lagt mer eller mindre hela sitt liv på projekt för att förbättra livet för folket på gräsrotsnivå. Vi vet ju med säkerhet att han skulle uppskatta mer om hans råd följdes än att folk köper fler gula tröjor.

Jag skrev om detta nyligen, klicka här och läs mer.

11 kommentarer:

Anonymous Johan sa...

Skulle hellre vilja ha en svart tröja.
Blev just antagen som medlem nummer 251 i Exilgnagarna. :)

18/9/06 11:06

 
Blogger Nille sa...

Grattis! Då är du en komplet människa igen :)

Jag lovade Jesper att dokumentera vår första exil-gnagare-i-bangkok träff. Det får bli en helg eftersom jag inte pallar dra iväg mitt i natten. Tror båda derbyna går mitt i veckan tyvärr.

18/9/06 11:18

 
Anonymous Mofok sa...

Niclas,

Din bangare, du kan ju sova ut på stranden på Koh Samed bara timmar efter slutsignalen.. Jag har dessvärre haft lite tjall på uppkopplingen hemma de senaste dagarna. Börjar bli orolig för att det ska hacka under DIF-derbyt. Det får inte hända.. Medlem 150

18/9/06 12:27

 
Blogger Nille sa...

Mofok, ingen tvekan om att det är du som är superganagaren i vårt gäng. Uppe och lyssnar på var match, heroiskt.

Dock, vå får se hur stark du är när det springer mini-mofokkar över dina golv..

18/9/06 14:18

 
Blogger Nille sa...

Och jag är medlem 135, samt äldst, så jag borde bli ordförande i vår förening....

18/9/06 14:22

 
Blogger Fotavtryck i Asien sa...

Jag hamnar visst alltid mitt i gnaget diskussionen. Håller med om att det finns betydligt bättre sätt att göra kungen glad och som han skulle uppskatta bättre. Hälsa kamraten din att det var kul att han gillade bloggen. Du och Johan roar mig enormt när jag är på mina resor,slappnar av på kvällarna genom att läsa era bloggar.Är lite för trött för att ösa ur mig något vettigt själv för tillfället bara. När var det du kom till Shanghai?

18/9/06 16:33

 
Anonymous Johan sa...

Jo du Niclas, nu är man hel igen. Det känns prima. Nu är det bara tröjan som saknas.
Har ni redan ExilGnagartröjor? Skulle vilja ha en dylik...

Tack Per! Roligt att du är road. Hur går det med alla gamlingar?

18/9/06 16:50

 
Anonymous mamma sa...

Jag har 2 gula tröjor till salu, billigt,,,,,jag kommer aldrig ihåg att det är måndag. Startar skolan imorgon efter marknaden. Tror jag kommer fredag. Tub Tim???

18/9/06 22:35

 
Anonymous Mofok sa...

johan,

Jag är också intresserad av en Exilgnagar-tröja. Har varit på väg att beställa en tidigare men det har inte blivit av. Vi får ta upp frågan med vår "ordförande" på vårt första officiella styrelsemöte i Bangkok-gnagarna..

19/9/06 05:07

 
Anonymous Johan sa...

Mofok, vi får göra det. Det blir ju billigare om vi beställer flera.
Hur ser Bangkoksektionens finanser ut?

Vad säger herr ordförande?

19/9/06 11:46

 
Blogger Nille sa...

Jo, ehgh, det var ju så här, uhh, eller... hur var det nu..

Jag tror jag försnillat hela alltet...

Ordförande Uddman lovar att stå för ölen på vår första träff. Mofok är billig i drift det vet jag, men Johan (Guava) tar jag en rövare på :)

19/9/06 12:23

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida