Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, december 09, 2006

Ta en titt in i mitt Bangkok

Jag kommer tillbaks till den här filmen om och om igen. Jag tycker den är så störtskön. Det är ungefär som om att spela upp en film från mina minnen. I mina ögon är det så jäkla mycket Bangkok över den.


Det är inte jag som gjort den.

Andra bloggar om: , , ,

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Anonymous Härensjö sa...

Hahaha.....skrattade till när jag såg elefanten på gatan. Det påminnde mig om något som hände mig förra året. Får nog skriva lite snabbt om det på min blogg. Gillar verkligen videon!

9/12/06 13:22

 
Blogger Nille sa...

Den storyn skall bli kul att läsa!

Men visst var filmen bra! Lite mycket vattenfestival/kaosan rd, kanske fel musikval för att passa mig (den gav ingen Thailandskänsla för mig i alla fall). Lillebror är filmare och klippare, jag hoppas han ser denna och antar utmaningen. Han kommer ju snart.

9/12/06 13:35

 
Anonymous Adam Drama sa...

Det saknas lite sociala aspekter, allt från prostitutionen till det rika.
Skulle göra filmen mer intresant.
Denna film var endast lite ögongodis.
Gillar de snabba klippen och den stulna musiken.
Velas väldigt mkt här hemma just nu, om vi får tag i en resa så blir det nog lite senare än planerat.

9/12/06 19:29

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida