Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, april 07, 2007

För billigt alltså!

Helt sjukt är det. Thailändarna ringer som galningar på mer eller mindre allt vi lagt ut på hemsidan. Klockan börjar närma sig 22.00 och snart får vi slå av hennes telefon. Så här bråttom hade vi verkligen inte!

Plair har ju lagt ut länken på Thailändska familjesidor. Några försöker pruta men långtifrån alla, de flesta vill bara säkerställa att de har prylarna om de kommer. Det var samma sak med bilen. De ringde som galningar. En gubbe ringde bara för att berätta att han tyckte bilderna på bilen var så fin. Jag antar att det kan vara skillnaden mot våra konkurrenter, de köper inte grisen i säcken med oss direkt. Hemsidan säger det mesta.

TV: n, sängen, garderoben, kylskåpet behåller jag gärna en stund till…

Andra bloggar om: , , ,

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Nille sa...

Ett gammalt hembiträde i huset kom för att köpa köksbordet, bara för att se det gå ut framför ögonen på henne. Trist, vi hade hellre sålt till henne.

Den första kunden är helt klart en proffsuppköpare. De köper allt som var för billigt, som de kan sälja vidare. Ikväll går skrivbordet sedan får vi fasen höja upp priserna annars kommer vi tvingas spendera överskottet på hotell.

8/4/07 06:03

 
Anonymous Johan sa...

Vad bra! Mitt skambud räckte inte långt alltså. :)

8/4/07 08:15

 
Anonymous Annie alias UFOt sa...

Men vad härligt att bli av med så mycket så snabbt! Folk kommer bara och hämtar, och betalar dessutom ;-)

9/4/07 01:06

 
Blogger Nille sa...

Johan: Det var ju inte det du la skambud på ju.

Annie: Jo, men nu gick det kankse lite väl fort... Med facit på hand skulle jag sålt dyrare för att sälja senare. Och bättre sänkt priserna när det drar ihop sig. Det är ganska tomt nu, och en månad kvar.

9/4/07 04:48

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida