Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, juli 11, 2007

Helgen i Oskarshamn

Sådär ja, då fick jag äntligen arslet ur vagnen för att ladda upp bilderna från förra helgen. Det vart en himla mysig helg även om den var kort och att det regnade mest hela tiden. Ett mysigt torp som legat i familjens (Ingelas, bror mins flickvän) ägo sedan massor av år. Det fanns det lekstugor, lador, och friggebodar. Allt omgivet av småländsk urskog med allt vad det innebär. Vi plockade blåbär, det fanns massor. Vi grillade, under parasoll. Vi satt framför elden i öppna spisen och grillade mashmellows. Vi försökte fiska men kom inte längre än till en maskfylld burk eftersom himlen öppnade sig när vi skulle kasta ut betet.

Ett ställe som detta skulle man ha. Lite närmre kanske. Max 2 timmars resa och gärna nära vatten. Lägger detta till önskelistan.

Bilderna från helgen i Oskarshamnstrakterna får annars tala för sig själva, länk här!!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida