Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, september 13, 2007

Fredag och dagishämtning

Tyvärr springer jag inte på barnens dagis speciellt mycket. Så lång bara på fredagarna faktiskt. Skall försöka komma ifrån lite oftare. Plair lämnar sent och hämtar tidigt som det ser ut nu. I morgon är det dags igen. Jag fick chansen att besöka dagiset i tisdags förmiddag eftersom jag var med Emily till tandläkaren. Hon fick mycket gott betyg för sina tänder och det var hon mäkta stolt över.

Jag såg inte Sebastian när jag kom till dagiset men väl Josefine och hennes bästa kompisar, Nicole och Jessica. Konstigt vad lätt det är att tycka om barnens kamrater?

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida