Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, november 10, 2007

Då kom det lite snö, lite mer på riktigt

Självklart var det direkt ner i overallen utan att ta av sig pyjamasen. En löptur upp till syrran för att hämta lite leksaker. Sedan lite rally i deras lilla sluttning. Det räckte väl. Lite mer snö så är det en perfekt nybörjarbacke. Gräset bromsade en del när det kom fram. Det vart tungt att dra dem åt båda hållen. 1 minusgrad nu på kvällen så vem vet vad som är på G för morgondagen.

På hemvägen släpade Josefine fötterna. Provsmakade ”isglass” hela vägen hem. Plair kom sedan på de utmärkta iden att ta med sig en flaska med thailändsk glasssmaksättning när man går ut på vinterpromenader. Ni som vart i Thailand vet vad jag menar. De kör typ godissirap rakt över en mugg med ”snö”. Tydligen går det bra utan med, speciellt när det finns i överflöd.

De gillar att bo i landet av glass!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida