Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, november 08, 2007

Barnens kompisar, en slump?

En kul grej på dagis som vi just fick reda på. Sebastians bästa kompis heter Joel. Egentligen är det mer som en lillebror, Joel är ju lite yngre. I vilket fall, Sebastian gillar att leka med honom. Det visar sig att Joel är bror till en av Josefines 2 bästa kompisar, Jessica. Hör och häpna nu.

Nicole heter den andra tjejen. Mamman östeurope och pappan måste vara neger. Nu har hon en ny man, en Italienare. Och tror ni inte han går i Plairs SFI klass!?

Lite kul med de 2 första barnen. Jag gillade deras mamma redan på inskolningen. Nu är alla barnen bästisar. Det kan ju inte vara en slump, eller?

Etiketter: , , ,

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det låter rätt illa och skriva ordet neger i sin blogg.

9/11/07 13:30

 
Blogger Nille sa...

tycker jag håller en ganska god ton när jag skriver om invandrare på min blogg. tycker du som så att det som inte pratas om, det finns inte?

man får förstås inte säga negerboll heller?

9/11/07 14:53

 
Anonymous Muhlman sa...

Klart man får skriva neger, om det är det man menar.

Niklas är det nog svårt att kalla rasist, hur länge man än försöker...

11/11/07 04:46

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida