Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, januari 03, 2008

Snö - På riktigt
Så här såg det ut i morse när jag drog till jobbet. Det fortsatte sedan att snöa. För en stund sedan passerade de första plogbilarna förbi mitt fönster. 7-8 cm har vi nog fått nu. Temperaturen ca -1 grad så det är tveksamt om vi får behålla snön.

Pulkaåkning planerad till kvällen. Kul om det inte vore för att jag känner mig febrig. - Faan att jag körde ett grymtingpass på gymmet igår!

Peppar peppar...

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida