Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, april 19, 2008

Emily cyklar för första gången
Detta är inte helt sant förstås men tidigare har det mest varit en gammal 12 tummare i garaget där vi bodde i Bangkok. Cykel stod inte högst på önskelistan på den tiden - helt klart begränsad rolighet.

Idag fick vi tag på en bättre begagnad 17 tummare (100 kr) som vi skaffade stödhjul till (85 kr). Emily cyklade sedan hela eftermiddagen.

Nu skall vi se om vi kan hitta en till Josefine med. I år är ett bra år för dem båda att lära sig cykla på riktigt.

Ps. Josefine cyklade på cykeln hon med. Föstås.

Redigerat: Och dagen efter gick det så bra så att vi provade att ta bort stödhjulen. Hon provcyklade Sebastians springcykel och fattade hur man gjorde. Springcykel är en fantastiskt bra cykel att lära sig cykla på riktigt med. Länk här.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Blogger Michael sa...

Ser ut som våren har kommit ill Sverige. Bara att hoppas att det får hålla i sig. Här har vi ju det lite svettigt, som du säkert vet. Idag hade vi 42 grader. Så kommer du neråt Thailand till hösten?

19/4/08 18:10

 
Blogger Nille sa...

Japp, nu är våren här. Så himla skönt. Nu gäller det bara att ta till vara på den.

Jag föredrar 10-15 grader framför 42 grader fortfarande. Alla temperaturer över kroppstemperatur är outhärdigt tycker jag.

19/4/08 18:55

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida