Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, maj 01, 2008

En magisk cykel
Ja jösses vilken bra cykel. Bara att sälja av aktierna hos stödhjulstillverkarna - helt överflödiga produkter.

Den här cykeln springer man alltså framåt. Känner man att man har kontroll lyfter man upp fötterna och rullar utan att nudda mark. Vinglar det sätter man bara ner fötterna.

Cykeln fick Sebastian av sin faster Rebecca och av farmor. Det har mest varit hans systrar som använt den. På den har de snabbt lärt sig hålla balansen, och med det lärt sig cykla på riktigt. Springcykel heter det på svenska och balance bike på engelska.

Nu skall det bli kul att se om även Sebastian kan lära sig cykla på riktigt redan denna sommar. Jag vet inte om det är smart men det finns ju skydd.

Nedan är en demo på cykeln!

Etiketter:

2 kommentarer:

Blogger Hasse sa...

:o)
Ja, jag hittade denna länken (http://www.springcykel.se/) för en tid sedan och det blir nog en till min minsting också! De verkar mycket bra cyklar!

Mvh
Hans

http://mellanvangen.blogspot.com/

5/5/08 11:00

 
Anonymous Anonym sa...

Cykeln verkar ju superbra- men - man ser ju på filmen att det behövs stöd för fötterna när ungarna lyfter på dem ! Farmor

5/5/08 20:53

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida