Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, maj 31, 2008

Minutvägen i Jakobsberg - mitt första boende
Andra gången på ett par år som jag besöker platsen jag bodde fram tills 2 års åldern. Sjukt vad alla avstånd var små. Allt kändes så stort förr.

Om jag inte minns fel så bodde vi andra uppgången på andra eller tredje våningen. Minutvägen 13 skulle det då vara. Den gröna delen av huset på bilden. Förr var alla husen i den gröna färgen - om jag inte minns galet :)

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Mamma sa...

Du flyttade in på dåvarande Mälarvägen i oktober -65 ( första porten och 3 trappor upp). När du föddes bodde vi på Ankdammsgatan i Solna (nära stadion!) Det var bostadsbrist men morfar hade stått 30 år i kön på HSB så han fick köpa den nybyggda lägenheten långt ute på vischan. IKEA öppnade sitt 1:a varuhus samtidigt , vilket flyt..vi flyttade in när sängarna kom sedan kom bord och resten med några veckors mellanrum. Jag tror vi bodde där dygt 3 år innan flytten tll Norrviken.

1/6/08 20:09

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida