Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, oktober 03, 2008

Lägenheten satt som en smäck!

Jag glömde bort att hämta nycklarna i Fredags så inte förrän igår kunde vi inspektera lägenheten som vi ju tog osedd.

Jag har förmågan att gå händelserna i förväg och hade förstås i vanlig ordning framställt ett värsta case scenario.

Egentligen kunde jag bara bli positivt överaskad och det är väl fördelen med denna egenskap, en annan är att när "shit hits the fan" det sällan kommer som ett brev på posten och sällan värre än att jag redan har ett fix.

Nackdelen är ju förstås att jag oroar mig för sådant som aldrig kommer hända - hela tiden. Den här genen kommer nedärvd från min mors sida. Vet dock ej om den kommer från morfars eller mormors sida.

Lägenheten var jättefin och beboelig som den är. Plair lös upp lite när hon såg sitt namn nere i porten. :) Lägenheten var ljusare än vad jag föreställt mig och ser definitivt mycket bättre ut från insidan och ut än från utsidan och in.

Vi räknar med att flytta in i mitten av månaden. Fram till den 10:e har målaren på sig att fixa sitt. Just nu försöker jag rodda så att jag kan få in golvet (Ikea, Tundra, Mörkbrunt) utan att störa målarna.

Vi måste dessutom skaffa diskmaskin.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Susanne sa...

Nej, genen har du ärvt av din far...

7/10/08 09:53

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida