Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, november 24, 2008

Comfort Hotell Österport, Köpenhamn - vilket skithotell

När skall jag lära mig!?

Hotellet ligger visserligen på gångavstånd från kursen jag är här för men usch vad trist det var. Gamla möbler från Christianias glansdagar, fönstret mot en tågstation, segaste Internet, inget på tv. Skit skit och åter skit. Deras hemsida är himmelriket i jämförelse!

Är här för 2 kurser hos Omniture University och deras verktyg SiteCatalyst (som jag har svårt att bli kompis med).

Jag är inte tvingad till detta skithotell jag valde det bara lite snabbt. Det finns inget här att göra och till råga på allt går Internet knappt att använda. Suck!

Nu skall jag bara gå igenom min mailbox sedan blir det ut från här! Tänkte käka på sportbaren O'Learys. Har inga större förhoppningar.

Det kan bara bli bättre från nu...

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Lagers tabberas sa...

Är Du kvar i kbh ska Du inte missa NOMA - det nya mattemplet som många håller för ett av världens bästa.Kolla det och skit i O'Learys.

24/11/08 20:52

 
Blogger Håkan sa...

Skippa O'learys och gå hit istället om du vill käka hamburgare: http://www.rosiemcgee.dk
NOMA skall kollas upp nästa gång jag är i Köpenhamn : )

24/11/08 21:10

 
Anonymous Nille sa...

Tackar fær tipsen! Som ni ser ær jag fortfarande kvar i Køpenhavn :)

O'realys var stængt fær renovering så det vart Hard Rock Cafe istællet. Ett steg i fel riktning men det nærmsta. jag fick en ok hambugare och 2 goda øl (Carlsberg Carls Special).

Ikvæll skall jag prova matstællet NOMA.

25/11/08 10:40

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida