Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, februari 18, 2009

ADHD som jag inte fått det föklarat för mig tidigare

Läste en intressant artikel på Aftonbladet idag om en vuxen kvinna som berättade om sin bokstavsdiagnos, ADHD. Riktigt rörande att läsa och tankarna går genast till andra i min närhet.

Personligen tror jag väldigt många lever med detta men utan diagnoser, må det vara Autism, ADHD eller liknande men ändå klarar sig bra i samhället

Jag läste någon gång att psykopater var överrepresenterade bland chefer, att det skulle vara en viktig ingredient i chefskapet, eller rättare sagt i karriärsjakten. Det finns alltså både styrkor och svagheter med alla dessa tillstånd men det är ju jättejobbigt när man växer upp kan jag gissa. I vuxet tillstånd kanske man kan lära sig hantera det bättre... eller åtminstone dra fördelar av det. Artikelserien här: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4381502.ab

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida