Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, april 12, 2009

Det är allvar nu

och då menade jag inte den politiska situationen i Thailand utan om min solbrännas vara eller inte vara. Får ta tillbaks det. Fick en kommentar av Håkan precis: Undantagstillstånd och skottlossning, landet är i djup kris. Nu solar och fikar vi lite tycker jag. Kanske INTE den bästa av ideer...

Vi kommer nog försöka ta oss ut till flygplatsen så snart som möjligt. Just nu är det inte helcool att bo granne med premiärministern. Stor risk för att gatan stängs av och hur kul blir det att springa gatlopp med 5 resväskor?

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Malee sa...

Jag ser att det är allvar nu ;-)

Det är allvar där ute också. Taxibilar börjar parkera för att täppa till, militären är på väg ut i staden och undtagstillstånd utfärdat.

Välkommen hem till lugna Sverige.

12/4/09 11:13

 
Anonymous Anonym sa...

Ja det påminde litegrann om en sketch i filmen Yrrol : )

/Håkan

12/4/09 11:40

 
Anonymous Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=knOIhmFGpNY

12/4/09 11:43

 
Blogger Nille sa...

aj då, bara att packa ihop sitt och dra

12/4/09 11:45

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida