Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, maj 28, 2009

Det vart dags att uppdatera min SE P1i

Det var mjukvaran och med det operativsystemet det gällde. Orkade inte köra backupen jag fick föreslagen under själva proceduren. Nu lär jag ju tappa lite av mina privata inställningar, wifi, svenska ord till ordlistan, applikationer, OCH alla min nytillagda telefonnummer...

Suck.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida