Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, juli 10, 2009

Idag Gröna Lund


Barnen var verkligen taggade och nyfikna på Gröna Lund som det pratats om länge. Hoppades de skulle vara redo för lite röj nu när de har åldern inne. Sebastian missade precis 110 spärren tyvärr. Tjejerna skulle nog gärna nå 120 spärren så snart de bara kan. Där börjar det bli allvar.Väl inne på Grönan mötte vi upp med Håkan, Kevin och Elin. De var proffs. De satt på säsongskort. Säsongskort kan nog bli intressant för oss nästa år. 1299 spänn motsvarar va 4 fullbesök. Går man 2 gånger i månaden blir det ju råbilligt. Om man går...


Vi han dessutom med Tobbe Trollkarl, käk och godis, och en massa åka förstås innan det var dags för hemfärd. 7 timmar vart det totalt. Med mersmak.


Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida