Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, juli 12, 2009

Vad kan man odla i Isaan, Nordöstra Thailand?

Ronoh har lite planer på att dra igång ett gummiplantage, palmodling eller annat i Isaan. han är inte ensam om att undra detta. Hur många är vi inte sopm funderar på vad annat man kan göra på våra släktingars ägor.

Ronoh ställde på Thailandsforum frågan om det fanns någon som hade kunskap i ämnet. De 44 kommentarerna som kom var de flesta så bra så att jag tyckte fler borde läsa dem. Vad kan man odla i Isaan, nordöstra Thailand?

3 kommentarer:

Anonymous Fru Bangkok sa...

ojoj, 44 kommentarer inte illa dar! ja, da maste det ju verkligen finnas ett svenskt intresse av gummiplnatager, intressant. varfor just detta?

12/7/09 18:22

 
Blogger Ronoh sa...

Kul att du skrev ett inlägg på din blogg om detta. Trodde faktiskt inte att det skulle finnas ett sådant intresse. Jag måste göra lite mer efterforskningar som jag kan lägga ut på www.thailandsforum.se

MVH Ronoh

19/7/09 15:08

 
Anonymous Anonym sa...

Har en polare som odlar Acacia och Cashew trän om vartannat. Acacian säljs som energiskog efter 5 år. Nötter ska han skörda resten av livet. Grunvattennivån är för låg för gummiträn. jag skulle vilja föreslå granar. Sälja juletid i Bangkok. Eller varför inte förhandsbokning på nätet.
Lycka till!
Föredrar havsbris och koksnötter
http://www.aowleuk2.com/index.html

21/7/09 15:28

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida