Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, november 15, 2009

Första besöket på Väsby simhalls äventyrsbad!Bortsett från att allt man gör skall vara så dyrt var det en helt ok erfarenhet. 285 kronor för 1 vuxen och 3 barn. Tycker det var i överkant även om vi hade skoj. Länk till äventyrsbadet!

Josefine var förstås den första att ge ut i den höga branta rutshkanan. Sebastian nöjde sig med den lägre (vilket var lite tufft för att vara han). Emily kastade dessutom armpuffarna och simmade omdelbart 10 meter. Coolt - nu kan hon simma ju!!

Vattnet smakade lite salt (?) så jag antar att flytbarheten var högre än i andra vatten - men det gör ju inget, nu har hon ju självförtroendet att simma!

Igår skickade jag en förfrågan till Väsbys simklubb om simskolan som börjar i slutet av Januari. Nästa sommar vill jag slippa oroa mig varje sekund jag tappar dem utom synhåll.

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Thaikalle sa...

Hittade precis din blogg.
trevlig jag tittar in då och då

16/11/09 09:23

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida