Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, december 24, 2009

Jaha, nu är det God Jul igen

Vi öppnade alla våra klappar här redan på morgonen. Det blir väl en ny dos senare hos farsan på deras julafton kan jag tro.

Jag gillar inte det här med pakethysterin - det har tagit sjuka proportioner. Det finns bara en vinnare och det är inte barnen.

I vanlig ordning är det ett par av prylarna som är defekta. Feltillverkade helt enkelt.

Det som retar mig är affärsmännens brist på kvalitetstänk. Det är som en spark i ansiktet på oss konsumenter. De köper billigt och säljer dyrt. So far so good!

Problemet är bara deras taktik att spara pengar i kvalitetssäkringsmomentet för att på så vis kompensera trasiga saker i slutledet. De tjänar helt enkelt mer pengar på att köpa halvtrasig saker jättebilligt och sälja dem asdyrt - även om hälften kommer tillbaks.

Man borde bli kompenserad för att åka fram och tillbaks med alla dessa trasiga prylar - tid är pengar! Vart och när gick det fel?

Jag tror inte det var meningen att julen skulle bli så här!

Oj vad jag hatar dessa affärsmän som medvetet säljer trasiga saker!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Se 1,51 min.

http://svtplay.se/v/1369382/packat_och_klart/cykling_i_indiska_kerala

God Jul! Markus

24/12/09 10:27

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida