Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, januari 06, 2010

Nu jävlar är det kallt, riktigt kallt!

Alldeles för vackert väder för att stanna inne, kylan till trots. Jag och Elvis trampade iväg på tu man hand. Barnen slapp eftersom det var ner mot minus 24 grader (faktisk kyla).

Gott om kläder i många lager men ändå vart det ordentligt kallt på de delar som var oskyddade, som kind, näsa, panna och ögon. Kan inte minnas sådan kyla?

En frisk promenad alltså! Vi vandrade på Norrvikssjön i riktning mot Bollstanäs. Med solen i ryggen och någon sekundmeter vind i ansiktet kändes det ungefär 10 grader kallare än när vi vände och gick i andra riktningen. Kan inte förstå varför det tagit tills nu innan man börjat rapportera den faktiska kylan? I USA har man ju gjort det i årtionden...

Tja, börjat rapportera... Nu pratar vi om nätet och Googles väder, och inte om svenska TVbolag. Bu för dem!

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Duktig fotograf, den där Elvis :)

/Susanne

7/1/10 12:54

 
Blogger Robert Westin sa...

Vi hade -42 får någon vecka sedan här uppe i Boden. Välkommen upp! :-)

-20 till -30 har varit vanligt denna vinter.

21/2/10 20:39

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida