Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, september 19, 2006

Dåligt med lediga taxibilar när det regnar

Vi får hoppas att det inte fortsätter regna som i går (med det vet vi ju att det kommer göra).

Ingen bil (fortfarande på verkstaden) tvingade mig ut på gatan för att söka taxi. Såklart kom det ingen ledig taxi. Det gör det aldrig när det regnar. Det slutade med att jag fick styra stegen mot moppe-taxi killarna. För att inte drunkna på den översvämmade gatan fick jag slicka mig mot muren.

2 timmars ösregn var allt som behövdes. Otroligt. Moppen påminde mer om en motorbåt när vi sedan plöjde fram över gatorna.

Hur fasen skall jag komma till parkeringen den dag jag har bilen tillbaks kan man undra? Och hur skall den klara allt vatten (sist stannade den ju när jag körde över en vattenpöl)?

Goda nyheter! Den renoverade växellådan kommer vara på plats i morgon (vi får hoppas att de inte pratar thai-time) och bara kosta ca 8,000 baht (1,700 kr).

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Alltid skoj att lasaom folk som lever i Thailand. Jag sjalv bor i Korat sedan nastan 5 ar tillbaka. Jag trivs alla tiders har uppe! Kika garna in pa min blogg och se vad som hander i isaan.
http://harensjo.blogspot.com/

Michael

19/9/06 17:25

 
Blogger Fotavtryck i Asien sa...

Shit en jävla statskupp i Bangkok och här sitter man i Guilin

19/9/06 18:38

 
Blogger Nille sa...

Michael: Välkommen! Jag har varit inne på din blog redan och kommer snart på besök igen.

20/9/06 05:15

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida