Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, september 29, 2006

Polaren Bruce hade ett medicinskt tips om min axel

Bruce, Amerikanen som tränade på SC Park är tillbaks i Thailand. Han dök upp på nya gymmet, Iriya, nu på eftermiddagen. Han skulle handla medlemskap på Måndag sa han. Det skall bli kul att ha någon mer att tjata med där. Jag hade hoppats att Julio, en annan Amerikan, skulle komma över också.

Personalen på Iriya Sports Club vet verkligen vad de sysslar med, och jag gillar stället mer och mer. Min axel blir inte bättre, och jag fick tipset att inte alls göra rörelser som gör ont... Synd att jag inte kunde räkna ut det själv. Mamma är tydligen specialiserad fysioterapeut fick jag precis reda på, tror jag. Kanske man skall passa på att konsultera henne nu när hon ändå är i Thailand.

Bruce påminner om min Schweiziska vän Mauro (jösses vad svårt det var att stava till sweisare), en intensiv och påläst människa som ger 120% i allt han företar sig, privat som arbete. Jag gillar dem båda men Mauro känner jag ju MYCKET bättre. Båda är experter på kost och medicin för övrigt. Bruce rekommenderade något som hete Coniflux (om jag inte minns fel) för min axel. Får prata med mamma om det.

Mushanden har blivit mycket bättre sedan jag flyttade över den till vänster sida.

Pekfingrarna har inte blivit bättre sedan jag startade med bloggandet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida