Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, december 24, 2006

Ho, ho, ho, God Jul på er

Då var det äntligen julafton. Barnen har gått och sneglat på paketen under granen länge nu och jag var ganska säker på att Josefine eller Sebastian skulle falla för frestelsen, men icke sa nicke. Kors i taket. I vår smygstartsjulafton fick man öppna ett par paket var. Och det är avklarat nu. Ganska praktiskt också eftersom vi inte ville ta med alltför mycket över till John senare i eftermiddag.

Jag skulle tro att mamma kommer upp från Pattaya om en sisådär en 45 minuter. Efter det är det bara att börja packa ihop och lätta över. Det finns säkert saker de behöver hjälp med. Om inte annat kan jag rigga livekameran. OM de nu har skaffat bredband vill säja.

I vilket fall, i fall att de inte har något bredband så spelade jag in en snutt vid granen alldeles nyss. Håll till godo.

En riktig God Jul önskar vi er alla härifrån Bangkok

Andra bloggar om: , , , ,


Etiketter: ,

5 kommentarer:

Anonymous härensjö sa...

God jul!! från Korat

24/12/06 08:35

 
Anonymous diana sa...

Oh, vilka goa barn du har, men det vet du väl förstås! :) Och vilken chock att få höra din röst! När jag surfar runt på nätet har jag en tendens att tro att alla är värmlänningar, bara för att jag är det.. Nåja, GOD JUL till er!

24/12/06 08:54

 
Anonymous Jessica sa...

God jul!

Roligt å se hur ni har det.
Önskar er en trevlig helg.

Kramar Jessica med familj!

24/12/06 11:00

 
Anonymous Anonym sa...

En riktig god jul oenskes deg og din familj fraan Ingos i Pattaya.....helsa din mamma og seia att julgloeggen va helt kanon! Ha det kult med er.

John

24/12/06 18:25

 
Blogger Nille sa...

Tack för alla julhälsningar, samma tillbaks förstås!

Diana: NEJ, säj inte att du pratar värmländska!!! Det gör du ju inte i din blogg :)

25/12/06 08:57

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida