Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, december 21, 2006

Nu skall sonen deporteras!

Hela familjen har sovit i samma rum nu i någon månad. Sebastian brukar vakna och gny lite runt 05.00 för mjölk, men nu har det eskalerat. Han vaknar tidigare och skriker som en stucken gris. Det påminner lite om Emily när hon var liten, hon led ju som bekant av nattskräck.

Sebastian lider definitivt inte av nattskräck utan vaknar, och skriker, ungefär som om han var kung i huset. Han vill ha service, och det NU! Möjligtvis regerar han över sin mor men sedan är det stopp, även om vi kanske är lite väl mjäkiga med honom vi andra med.

Jag går runt som en zombie så nu får han flytta in i barnkammaren igen. Troligtvis flyttar frugan, och med henne Emily, ut med honom så det lär bli lugn och skönt i sovrummet framöver. Elräkningen lär ju skjuta i höjden igen men det får det vara värt.

Andra bloggar om: , , ,

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida