Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, december 16, 2006

Nu är vi online igen!

Att denna sida inte har gått att nå på nästan 2 dygn har antagligen inte gått helt obemärkt förbi. Servern (VPS) som jag har hos GoDaddy i USA dog rejält. GoDaddys support har varit under all kritik. Servern jobbade helt enkelt över sin kapacitet en tid och kastade in handuken slutligen.

Tyvärr jag jag ca 20 hemsidor där, bla. thailandsforumet, så detta har verkligen frestat på mitt tålamod. Dags att söka ny leverantör.

Etiketter: , ,

2 kommentarer:

Blogger Härensjö sa...

Inte ensam att ha prolem. Internet har inte funkat hemma pa 4 dagar. Grymt trist.

17/12/06 13:10

 
Blogger Nille sa...

Ja, det är läskigt vad beroende man börjar bli av en Internetuppkoppling. För att inte tala om MIN dator, med MINA inställningar.

Jag såg att Tukta börjar jobba på TOT snart så du borde ju vara på det torra.. :)

17/12/06 14:41

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida