Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, januari 17, 2007

Det finns gott om tokiga faranger här!

Det verkar som om min position som tokig farang har överlåtits!

Jag åt lunch med Jensa uppe på Palm Street för en liten stund sedan. Efteråt och på väg ut till parkeringen, i gassande solsken, ser jag en farang komma joggandes. Jag tänkte att det där var allt en tokig stackare, ute och springa i denna hetta.

Ja, just det. Precis vad jag brukade göra innan kroppsdelarna började falla sönder. Jag skall nog hålla mig till löpbandet i framtiden. Det där såg inte friskt ut...

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida