Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, januari 25, 2007

Passet: sista delen

Ryssen ringde precis på. Hans mia noi hade hittat mitt pass när hon rullade bilarna i morse. Jaaaaaaaaaaaaaaaa!

Jag förlåter honom nu för att han alltid ringer eller ringer på efter 22:00 även om han vet vi har småbarn. En bra kille om det inte vore för just detta. Inte alls ryss-bordus. Min fru var god vän med hans fru innan hon flyttade tillbaks till Ryssland med deras dotter. Hon gillar inte att han har en mia noi...

Synd att jag inte vet vem hon är, annars kunde jag tackat henne. Jag har en känsla av att jag kanske delar hiss med henne av och till på morgnarna. Det kan bli lite pinsamt nu.

Nu slipper jag åka runt halva stan, utan kan fokusera på att göra ett bra dagsverke och snabbt komma iväg till Pattaya tidigt på Fredagen. Plair åker till Koh Samed med kompisar och jag åker till mamma och Ingemar med alla barnen. Med så många som jag har får man vara glad att man är välkommen ens till sin mor.

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Maleé sa...

Gratulerar, det måsta vara skönt. Mycket ryssar runt dig nu, bra och dåliga. Men det hade varit lite intressant att höra berättelsen om uppvisningsbesök utan pass :-) du får ta det nästa gång, hehe...

Men hallå, nu ska jag skriva "fyfan" som verifikation!! Gillar inte blogger min kommentar?

25/1/07 17:42

 
Blogger Nille sa...

Ja, nu är det mycket Ryssar i mitt liv. I genomsnitt är de bra ;(

Ledsen att jag blandade in dig i inlägget om de porrspammande ryssarna :)

26/1/07 03:33

 
Anonymous Jegra sa...

Har du utökat barnaskaran sedan sist vi träffades? Jag har bestämt för mig att det bara var tre stycken små underbara ljus som satt och log i soffan hemma hos dig....

26/1/07 10:30

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida