Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, januari 17, 2007

Nya kompisar i grannskapet

Idag kom Elisabeth på besök med sin mamma Nid. Plair har småpratat med mamman en längre tid och slutligen bestämde de sig för att bli vänner. Pi och nong verifiering verkade ha tagit sin tid denna gång. Jag skall inte gå in på detalj om vem som blev vad men de verkar gilla varandra, i alla fall så här långt. Mammorna alltså.

Elisabeth är lika gammal som Josefine och smälte snabbt in i gänget. Pappan är engelsman och de bor i condominiumet brevid. Jag har morsat på pappan några gånger, om jag inte tar fel på person nu. Är det han jag tror är han rakad och med en fet Chelsea tatuering på vaden. Inte omöjligt att han jobbar på tjejernas skola, men det är jag inte helt säker på. Det kan vara någon som är lik honom.

Kul med nya vänner är det ju alltid!

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

2 kommentarer:

Blogger Maleé sa...

Har ni så många rakade män med Chelsea-tatueringar hos er att du kan blanda ihop dom!? Och jag som trodde dom flesta bodde på Phuket...

19/1/07 12:43

 
Blogger Nille sa...

Det är faktiskt 2 killar som är så jäkla lika så att jag inte är riktigt säker på vem som är pappan. Nej, båda har inte en Chelsea tatuering :)

19/1/07 14:46

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida