Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, februari 05, 2007

Damma bilen, inte tvätta den

Istället för regn är det här damm som oftast smutsar ner våra bilar (och allt annat förstås). Kombinationen är värst förstås, men det regnar ju inte så ofta som tur var. Jag skaffade en fjädervippa för ett drygt år sedan. Tänkte att den kunde vara perfekt att damma av kärran med, lite snabbt, då och då. Det vart inte så ofta förstås.

I morse slet jag fram den granna fjädervippan från sin gömma i bagageutrymmet. 20 talet olika färger fördelat över hundratals små söta fjädrar.

Jag började svänga den över huven, och började drömma mig bort förstås. Helt plötsligt är hela garaget fyllt av färgglada fjädrar. Tydligen hade fästet för fjädrarna torkat sönder. Det var bara att lite snyggt packa ner den och låtsas som om det regnar. Det är tur att man är i Thailand. Det skall mycket till innan någon kommer fram och frågar om man inte skall ta hand om sin fjäderställning...

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida