Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, maj 09, 2007

Lite småstressigt men vi skall nog hinna!

Klockan är snart 11.00 och fraktfirman har sagt att de inte kommer tidigare än 12.00 för att hämta kartongerna. Vi är fortfarande hemma hos John och har väll en 45 minuter hem till oss. När som helst under eftermiddagen menar de alltså att de kan komma. Jobbigt att behöva stressa iväg men vi måste ju ändå släppa in städerskan så vi lär ju öka i vilket fall. Bara vi får ut de där jävla kartongerna, och kan låsa lägenheten bakom oss…

Sedan handlar det ju om vad vi kan ta på planet. 110-120 kg får vi ta och vi kommer nog ligga på gränsen. Imorgon får vi slita fram vågen igen för att göra sista invägningen. 2 taxis lär det bli alla gånger (utan gastank).

Tandläkaren klarade vi av i förra veckan. Visserligen han jag inte göra en krona de rekommenderade men vi han med ganska mycket ändå. Jag hoppas vi hinner till frisören och banken också. Kanske hinner jag med en lunch med kompisarna imorgon men den känns mycket tveksam.

Snart är det thai Nille som bloggar från främmande territorier, ett UFO bland andra…

Puh…

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida