Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, maj 02, 2007

Frugan kliver in i bilden

Jag har inte gett Plair för mycket kredit över bloggen så jag ville passa på att få ut detta. Nu när jag nästan säckar under av alla ovissheter kliver hon fram som ett skyddande helgon. Man skulle kunna säga att det är hon som styr skutan för tillfället. Det har varit samma sak när jag varit kryppling för någon idrottsskada, eller så sjuk bara en man kan vara, då fixar hon allt. Och jag fixar inget.

Tur att jag har min fru, synd bara att hon inte tjatar mer på mig. Jag skulle gott kunna behöva ett par sparkar i arslet.

Etiketter: , ,

1 kommentarer:

Anonymous Susanne sa...

Det var på tiden att hon fick en eloge :-) Du vet hur mycket vi tycker om henne.

3/5/07 09:20

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida