Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, september 21, 2007

Man blir nostalgisk när man går tillbaka i tiden

Jag sorterar ju allt jag skriver i kategorier. Det är dessa länkar som ligger under artiklarna. Det är visserligen inte tillgängligt full ut för er som läser men jag klickade på en som hette ”thailand” för en liten stund sedan och det var helkul läsning. Sällan jag går tillbaka och läser gammalt men det var ganska kul faktiskt. Visst, man skriver ju inte som en kung men å andra sidan har man inte betalt för att göra det heller. Ge mig en hundring per artikel så skall ni se att det blir bättre. Bara att klicka på annonserna sörrni, så blir det bättre.

DARE ME

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous niklas sa...

Ärligt måste jag säga att jag hade helt glömt bort att du faktiskt får lite pengar för de annonser som visas på din sida (om någon klickar dvs). Jag ska omgående skärpa mig och börja söka massa intressant information genom att klicka på många av länkarn.

Tack för påminelsen.

22/9/07 12:38

 
Anonymous niklas sa...

Lite roligt att Google lägger ut annonser om Alzheimers sjukdon just på din blogg. Deras bot måste noggrannt ha gått igenom dina texter och insett att du ligger i farozonen. :-)

23/9/07 12:49

 
Blogger Nille sa...

Haha, ja det var ett lite smålustigt sammanträffande :)

23/9/07 19:44

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida