Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, maj 31, 2008

Första tältnatten
Eftersom jag handlat tältet (Open Air - Himalaya) på Jysk bäddlager befarade jag att den kom från restparti. Tanken var då att sova första natten på bakgården. Var det något som saknades eller var trasigt skulle det inte vara hela världen.

Vi hamnade på pappas bakgård. Det var BBQ hemma hos dem så detta passade bra. Nu kunde man ju tom ta några öl.

Allt var med men nog var det en andrahandsortering. Några av sömmarna ser ut att inte hålla för evigt. I övrigt väl värt 1,250 kronor. Gott om plats - 2 familjer i varsin sovkabin är inga problem.

Jag måste erkänna att jag vart lite frustrerad när jag satte upp tältet. Manualen var på 5 rader typ:
- Ta ur tältet ur påsen
- Sätt upp yttertältet
- Stoppa i pinnarna
- Häng upp innertälten

I ärlighetens namn - manualen var NÅGOT fattig. Det kommer gå snabbare och lättare nästa gång.

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Blogger Tony sa...

Det här inlägget har tagits bort av den som skapade det.

1/6/08 12:31

 
Blogger Tony sa...

Kommer ihåg när vi tältade första gången, det var svinkallt mitt i natten och alla låg och huttrade, det slutade med att jag lade mig i bilen. Var det inte kyligt för er?

1/6/08 12:34

 
Blogger Nille sa...

Jo det var lite småkyligt om nosen men det gick bra. Vi hade inga sovsäckar utan körde vanliga täcken. Det gjorde att man kom ganska nära varandra och att man kanske höll värmen bättre.

Under en tidig morgontimme slog det snabbt om från småkyligt till VARMT. Måste se till så vi ligger i skugga för morgonsolen.

1/6/08 17:35

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida