Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, juni 08, 2008

Riggat och klart för Emilys kalas
Ja, Emily var lovad ett kalas med kompisarna på dagis. De är ganska många så vi filtrerade bort killarna. Grannungarna bjöds med de också. Helt plötsligt var det 18 ungar. Med andra ord - min och Plairs helg försvann.

Lördagen gick till att städa ur lokalen, montera bord, blåsa ballonger och duka. Söndagen var hektisk och man tackade sin lyckliga stjärna för att man hade fått arsler ur vagnen kvällen innan.

Vi bestämde oss för att prova den slitna samlingslokalen som finns i huset. Det används knappt - och inte helt utan anledning. 1,000 ballonger dolde det värsta. Oavsett - jag ångrar inte detta beslut en sekund. Städningen efter gick på 15 minuter.

Ps. Vår föreningar har en himla massa lokaler som inte används. Dels tvättar de flesta hemma verkar det som och ingen använder samlingslokalen. 3 tvättstugor och 3 samlingslokaler man borde göra något användbart av - kanske lägenheter. Ja, ja - först får nog arbetskraften bli lite billigare men sen jävlar.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida