Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, oktober 13, 2008

Nallen sjunger på sista versen
Den här nallen har varit med om det mesta och sällan långt borta från Sebastian. Den är lagad över 10 ggr. Nu går den varken att laga eller köra i tvättmaskinen längre - den sjunger på sista versen liksom!

När han var riktigt liten låg den i hans spjälsäng med en speldosa i magen. När han vart lite större fick vi lov att ta ur speldosan för att hans systrar fick onödigt ont när han dängde till dem med den.

Sebastian och nallen är oskiljaktiga. En dag på dagis utan nallen eller - läskiga tanke - att glömma den på dagis är lika med katastrof.

Vi hoppas att både den och nappflaskan (han dricker gärna mjölk i den den lilla bortskämda rackaren) skall tillfalla tomten till jul. Jag tror han kan mutas.

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Apisada sa...

Det här inlägget har tagits bort av den som skapade det.

14/10/08 10:54

 
Blogger Ann sa...

Hon är så söt!

14/10/08 11:04

 
Blogger Nille sa...

Tack för det! Det är en härlig lite kille vår Sebastian!

15/10/08 19:11

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida