Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, oktober 12, 2008

Nu går flyttlasset

Tänk att man ALDRIG verkar lära sig!?

Det går inte på en kvart att flytta och tror man att man har 3 billaster fulla så har man antagligen 9.

Vad helvete med grejer vi samlat på oss på bara ett år!!!

På Lördagen lade jag och svåger golv medan frugan packade. Stora möbler som bokhyllor och sängar hade vi redan monterat ner och flytta tidigare i veckan. Plus kanske 15 kartonger. Golvet vart inte klart förrän på Söndagen och med det vart hela flytten störd. Vi fick dock ihop det hyfsat Svågern spikade golv medan jag och bröderna flyttade och frugan packade upp och ur.

Tips till dig som flyttar:

1. Skaffa hela och fina flyttkartonger i massor. Fundera inte ens på att ta dem fram och tillbaka under flytten (återanvända). Packa allt INNAN ni börjar flytten...

2. Fixa flyttstädning i god tid. Med hjärtan i halsgropen verkar vi ha fixat en dam som kan göra det innan Lördag (då mamma flyttar in där).

3. Flytta bredband och adressändring veckan INNAN och inte första morgonen du vaknar upp i nya lyan. (tack och lov för alla med unsecure nätverk)

Antar att det låter som om detta var första gången jag flyttar men det är det inte. 9 gånger de senaste 20 åren har det hunnit bli. 4 av dem i Thailand tack och lov.

Detta bevisar trots allt att man är en obotlig optimist trots allt. Även om man inte drar lika höga växlar som alla andra :)

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida