Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, maj 01, 2009

EFTERLYST - Sebastians SpringcykelFredagseftermiddagen den 30 April försvann Sebastians springcykel som stod parkerad vid stora lekparken strax bakom Vi i Rotsunda gård. Sebastian lekte med sina syskon och observerade inte hur den försvann.

Nu blir det upp med lite lappar i bygden. Troligt ändå att det är något lagom stort barn som "råkat" använda den som färdmedel och sedan slängt den i buskarna eller något. Cykeln är INTE märkt. Hmm.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Nille sa...

Jag han få upp 2 lappar innan vi drog till Håkan i Huddinge för grillkväll. Redan på eftermidddagen ringde en grannunge och berättade att han ställt upp cykeln på vår våning.

VAD SKÖNT - DET FINNS HOPP FÖR MÄNSKLIGHETEN!

Jag bad killen komma tillbaks idag Lördag för att inhämta hittelönen. Hoppas han gör det annars måste jag ju gissa vem han är. Nazrin hette han och lät som 11-12 år.... Jag har 2 kandidater i trappan.

2/5/09 10:49

 
Anonymous Springcykel sa...

Vad fint att se att det finns barn som är så hjälpsamma! Instämmer - det finns hopp!

13/7/09 08:19

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida