Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, mars 13, 2010

Sista vinterdagen?

Nej det är det inte förstås men en sak är säker, det är inte många kvar nu. Inte nog med att det vart snö hela vintern, det har varit lagom kallt, ganska vindstilla, och ofta solsken. Detta kommer jag aldrig få vara med om igen - inte i Stockholm i alla fall. Idag kom meja och Oden på besök. Det vart lite pulkåkning i backen runt hörnet.


Etiketter: ,

2 kommentarer:

Blogger Ferferi sa...

Hej!
Hittade precis hit och blev förvånad att se bilder på en massa snö! Är det så att du varvar Stockholm-Bangkok eller kommer de fler Thailandtips? Själv bor jag i Paris och skriver om mitt liv här. Det är kul att se hur olika vi lever!
http://cheriferferi.blogspot.com/

14/3/10 10:06

 
Blogger Nille sa...

Jo jag kan tro att det vart lite fel. Bloggen går mest på sparlåga för tillfället.

Vi kom tillbaks till Sverige för ca 3 år sedan. I November bär det av till Thailand igen.

Håller med om att det är jätteintressant att följa andra utlandssvenskar. Men nu är jag inte det längre - utan bara en vilsen svensk i pannkakan.

14/3/10 10:31

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida